De projecten van Meros

Projecten

Stichting Meros heeft zich tot doel gesteld om diverse projecten te steunen die lokaal en wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen mogelijk maken. Vanuit dit doel zijn in 2019 (onder de naam Fonds Groothuis Bouwgroep) de bouw van 18 woningen en de renovatie van een school in Tanzania gesteund. Voor 2020 heeft Meros zich verbonden aan een nieuw project in Tanzania dat zich richt op de ondersteuning van kansarme moeders met jonge kinderen.

Naast deze projecten heeft Meros ook projecten op kleinere schaal financieel gesteund, waaronder Stichting De Wijkwieg.

Filter openen
Type project