Steun Meros

U kunt Meros steunen!

Stichting Meros is volledig afhankelijk van partners. Door financiële bijdragen van de partners kunnen projecten en initiatieven structureel worden gesteund. Hiervoor is een partnerprogramma in ontwikkeling.

Een gift doen?

Wilt u een gift doen? Dat kan op rekeningnummer NL04 RABO 0353 3169 54.

Stichting Meros is een ANBI, giften aan de stichting zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Meer weten over het steunen van Meros? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in!