Acties

Actief fondsen werven

Voor het werven van fondsen zijn in 2019 diverse acties opgezet, van verkoopacties tot gesponsorde sportactiviteiten. Daarnaast zijn verlotingen opgezet waarbij prijzen verloot zijn die door partners zijn aangeboden.

Speciaal voor sponsors

Tijdens diverse evenementen die Groothuis Bouwgroep heeft georganiseerd is extra aandacht besteed aan de fondsenwerving voor Stichting Meros. Door het presenteren van sponsormogelijkheden en het verkopen van loten is op verschillende manieren geld opgehaald.

Nieuwe evenementen staan op de planning. Hierover volgt meer informatie.