Resultaat project Tanzania

Eindrapport woningen en school

De 18 woningen zijn gerealiseerd en de school is gerenoveerd. De lokale bevolking heeft dit zelf gedaan en de impact die dit teweegbrengt is groot. In het eindrapport lezen we onder andere dat de mensen meer zelfvertrouwen hebben gekregen, kinderen veiliger kunnen wonen, er geen ziekteverschijnselen meer zijn waargenomen waar voorheen veel last van was en dat de lokale binding met kerken sterk is gegroeid.

Het is bemoedigend om te lezen hoeveel positieve invloed een project als deze heeft op de levens van de mensen daar. Dat is waar we ons voor in hebben gezet, samen met alle partners en donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

In het rapport zijn persoonlijke verhalen te lezen van de lokale mensen die betrokken waren bij het project.