Fondsen binnen voor woningen en school Tanzania!

Begin 2019 zijn we gestart met het Fonds Groothuis Bouwgroep. Het eerste doel dat we aan het fonds hadden gekoppeld was de bouw van 18 woningen, een bedrag van €68.400,00. Door de vele bijdragen kwam dit doel na een halfjaar al snel dichtbij en besloten we nog een doel te starten, namelijk de renovatie van een school in Tanzania, een bedrag van €36.000,00. Met heel veel trots kunnen we mededelen dat we beide doelen binnen een jaar tijd hebben behaald en dat was zonder onze partners en medewerkers niet gelukt. Bovendien zijn de twee projecten gestart en ook al deels afgerond.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Groothuis Bouwgroep zijn de laatste cheques overhandigd aan Jan Groothuis, relatiemanager van Compassion Nederland.